Кому одговара апатична и декуражена Македонија?
Foto

Кому одговара апатична и декуражена Македонија?

Може ли да замолкне македонската реч? Ако сме еден народ две држави како што тврди Софија. Зошто тогаш во Бугарија се преведуваат македонски литерати? Антиевропска и агресивна кампања за замрзување на македонскиот евроинтегративен пат. Во НАТО побратими, во ЕУ соперници. Кому одговара апатична и декуражена Македонија?
 
На овие и други прашања, вечерва со проф. Владимир Мартиновски писател бизнисменот Зоран Витанов и Магдалена Лембовска од Еуротинк. Сторија за успешна велешка компанија која од погон за шајќи прерасна во компанија со нови технологоја и промовира возила за чистење со водород.

0 Коментари

Остави коментари