Комисијата за заразни болести предлага хронично болните да се вратат на работа, мајките на породилно до 31 декември
Foto

Комисијата за заразни болести предлага хронично болните да се вратат на работа, мајките на породилно до 31 декември

0 Коментари

Остави коментари