Коментар со Витали Мански
Foto

Коментар со Витали Мански

„Путиновите сведоци“ – филм кој го прикажува Владимир Путин во сосема поразлично светло. Неговиот подем кон врвот на Руската Федерација, по оставката на Борис Јелцин. Бомбардирањата на станбените згради, промената на Химната, целата екипа од која денес околу него е останат само Дмитриј Медведев. Кој бил Путин, пред да стане тој кој ние денес го знаеме. Гостин во „Коментар“, неговиот сведок при подемот – режисерот Витали Мански.

0 Коментари

Остави коментари