Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски
Foto

Комеморативна седница во македонското Собрание по повод смртта на Љубиша Георгиевски

Собранието на Република Македонија денеска напладне ќе одржи Комеморативна седница по повод смртта на Љубиша Георгиевски, поранешен претседател на Парламентот. 

Георгиевски ја извршуваше функцијата претседател на Парламентот во периодот од  1 август 2006 година до 21 јуни 2008 година.

0 Коментари

Остави коментари