Колку Македонци живеат во државата?
Foto

Колку Македонци живеат во државата?

Дали Каракачанов и Бугарија очекуваат да ја обезличат македонската партија ДПМНЕ без ВМРО Ќе успее ли пописот? Кој беше виновник за претходното фијаско од 2011? Колку Македонци живеат во државата? Ковид геостратегија - каде почнува заштитата и стартува поделба на штета на превенцијата.

Тв колумна на Анастас Вангели, доктор по општестевни науки и предавач на шангајскиот кампус на Анже во Франција.

Трилинг ви нуди тековни теми и повеќе лични ставови на соговорниците.

0 Коментари

Остави коментари