Колку градоначалниците може да ги променат состојбите во државата на подобро?
Foto

Колку градоначалниците може да ги променат состојбите во државата на подобро?

Колку градоначалниците, општините и граѓаните може да ги променат состојбите во државата на подобро? Како да ја сопреме миграцијата од малите во големите градови и воопшто одливот на младите умови надвор од државата? Во 24 анализа разговараме со градоначалниците на Гевгелија, Чаир, Илинден и Валандово, Сашо Поцков, Висар Ганиу, Жика Стојановски и Перо Костадинов.

0 Коментари

Остави коментари