Колев: Целта на ГДУ е промена на општеството преку личен пример
Foto

Колев: Целта на ГДУ е промена на општеството преку личен пример

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија, Петар Колев од Охрид изјави дека партијата ќе се залага за  структурна промена на образованието по моделот на Германија и Словенија.

0 Коментари

Остави коментари