Коле Ангеловски - 60 години театарска и филмска маестралност

Политичките партии не ги интересира кој ќе биде министер за култура и дали личноста е квалификувана за таа работа. На оваа позиција гледаат само како на можност да дојдат до коалиција и мнозинство. Ова меѓудругото во интервју за ТВ24 го вели Коле Ангеловски, театарски и филмски режисер и актер.

Во продолжение погледнете го разговорот со Коле Ангеловски: