Колашинац за тв 24: Град Скопје ќе биде со нула корупција

Мунир Колашинац од Боњачкиот Демократски сојуз во емисијата 24 анализа изјави дека ќе биде отворен човек и гарантира дека град Скопје ќе биде со нула корупција.

- За мене тоа е најбитен момент и корупцијата да се отфрли од градот. - рече Колашинац.