Кој со кого и како ќе победи на изборите?
Foto

Кој со кого и како ќе победи на изборите?

Шеќеринска вели режимот да не се повтори, Мисајловски категоричен дека криминалот и корупцијата се во пораст. Дали тандемот Груевски-Мијалков е заманет со фамилијата од Заев-Заеви? Исти прашања, дијаметрално спортивставени одговори од ВМРО-СДСМ и СДСМ. Тројца ректори загрижени – младите и талентирани дипломци заминуваат до земјата. Трилинг во фокусот на темите што не преокупираат.

0 Коментари

Остави коментари