Кој сака да вметне етнички зачин во секоја манџа?
Foto

Кој сака да вметне етнички зачин во секоја манџа?

Државата е на прав пат или на удолница? Кој сака да вметне етнички зачин во секоја манџа? Оваа Влада ја спаси земјата од црнила велат едни. Други се сомничави во капацитетот на власта да се справи со корупцијата.

Дебатираме со екс-пратеникот Сафет Бишевац и аналитичарот и колумнист, Ненад Јовановиќ.

0 Коментари

Остави коментари