Кој ќе купи постар автомобил ќе плаќа поголем данок
Foto

Кој ќе купи постар автомобил ќе плаќа поголем данок

После нова година кој ќе увезе постар автомобил со пониски еколошки стандарди ќе плаќа поголем данок. Законот за данок на моторни возила влезе во собрание и треба да го помине собранискиот филтер докрајот на годинава.

0 Коментари

Остави коментари