Кој ќе ја состави новата Влада, СДСМ или ВМРО-ДПМНЕ!?
Foto

Кој ќе ја состави новата Влада, СДСМ или ВМРО-ДПМНЕ!?

Кој ќе ја состави новата Влада СДСМ или ВМРО-ДПМНЕ? Кој ќе биде премиер Заев, Мицкоски, Зибери? Ахмети им намигнува и на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ. Лидерот на Левица Димитар Апасиев фактор на Обединување или политичко-партиско разнебитување? Следете Трилинг со Горазд Чомовски и неговите соговорници политикологот Митко Гаџовски, универзитетските професори Шпетим Латифи и Бранимир Јовановиќ. Антивладини демонстрации во Софија поради растечката корупција. Ќе падне ли владата на Борисов? Сликата од Софија за Трилинг ни ја пренесува директорот на новинската агенција БГНЕС Љубчо Нешков.

0 Коментари

Остави коментари