Кој ќе ја добие битката за неопределените?
Foto

Кој ќе ја добие битката за неопределените?

Власта маршира за правда, опозицијата во катарза на внатрешните поделби. Може ли во предвечерие на изборите - Заев да ги испорача ветувањата за правда? Mоже ли Мицкоски да прикаже поинаков пристап? Кој ќе ја добие битката за неопределените – тој ги добива изборите.

Во 24 Отворено со Драган Данев, ВМРО-ДПМНЕ, Мухамед Зекири, СДСМ, новинарите Сашо Ордановски и Предраг Димитровски.

0 Коментари

Остави коментари