Кој ќе формира Влада?

Заев ја одложи оставката - се додека не се потврди мнозинство, но и опозицијата тврди дека таа го поседува тоа мнозинство. Во меѓувреме, останува во игра неизвесноста - кој ќе формира Влада, дали брзо ќе се бара наследник на Заев?

Гости: Славјанка Петровска, СДСМ, проф. Петар Атанасов, екс-заменик министер за образование и Алберт Муслиу - политички аналитичар.