Кој ќе биде фаворит на власта на претседателските избори?
Foto

Кој ќе биде фаворит на власта на претседателските избори?

Лидерите на ДУИ и СДСМ се договорија да настапат на преседателските избори со заеднички кандидат, а во недела на конгрес конечно ќе го изберат кандидатот со кој ќе настапат. Лидерот на ДУИ порача дека разговорите за кандидатот ќе се знаат в петок. На маса е четворката Пендаровски, Спасовски, Димитров и Шеќеринска.Гости во 24 анализа се Самоил Малчевски и Сафет Бишевац

0 Коментари

Остави коментари