Кој ја спушта рампата во ловот на крупните ѕверки?
Foto

Кој ја спушта рампата во ловот на крупните ѕверки?

Корупцијата како современ пиреј на нашата демократија. Уште колку акции, планови и ветувања за победа над овој инванзивен вид? Власта гарантира резултати идната година - опозицијата обвинува за притисоци и заплашувања. Кој ја спушта рампата во ловот на крупните ѕверки? Финансиската полиција истражува во чии џебови завршија парите од Еуростандард банка. Се проверува ли работењето и на други функционери или случајот Лидија Димова ќе остане осамен во борбата против корупцијата? 

Одговор на овие прашања од претседателката на Антикорупциска, Билјана Ивановска и првиот човек на Финансиската полиција, Арафат Муареми.

0 Коментари

Остави коментари