Кој е вистинскиот таргет на „Аферата бугарско државјанство"?
Foto

Кој е вистинскиот таргет на „Аферата бугарско државјанство"?

Кој е вистинскиот таргет на „Аферата бугарско државјанство" на Данела Арсовска? Зошто (не)свесно повторно се разгорува антибугарско расположение? По изборите, проширување на постојната владина коалицијата или ново парламентарно мнозинство? Дали по здравствената и економската, сега се соочуваме со енергетска криза? Дигитализација или импровизација во образованието?

Трилинг со Горазд Чомовски и неговите соговорници - министерот за правда, Бојан Маричиќ, Елми Азири од Алијанса на Албанците, Игор Панчевски - експерт за енергетска ефикасност и Марјан Ненов.

0 Коментари

Остави коментари