Кои се решенијата за да се промовира пријателството?
Foto

Кои се решенијата за да се промовира пријателството?

Македонско-бугарските односи и спорот, кои се решенијата за да се промовира пријателството. Зошто македонскиот идентитет, јазик култура и историја се пречка? Дали се неопходни нови учебници, по историја и географија?

Дебатираме со Огнен Вангелов член на Комисијата за историски и образовни прашања, Симона Груевска од Институтот за македонски јазик и Сашо Орданоски главен уредник на Утрински брифинг.

0 Коментари

Остави коментари