Кои се причините за трагедијата во која загинаа 45 патници?
Foto

Кои се причините за трагедијата во која загинаа 45 патници?

Како дојде до стравичната сообраќајна несреќа во Бугарија во која заинаа 45 патници? Гости во 24 анализа се поранешниот началник во министерството за внатрешни работи Љубомир Ѓурчевски, Јован Матеничарски од здружението на транспортери „Легис“ и новинарот Коста Филипов.

0 Коментари

Остави коментари