Кои се патриоти, а кои се предавници?
Foto

Кои се патриоти, а кои се предавници?

Кои се патриоти, а кои се предавници? Дали Преспанскиот договор ја забетонира државноста или го загрози идентитетот?
Жестока дебата за сите горчливи прашања со Стојанче Ангелов и Александар Пандов.

0 Коментари

Остави коментари