Кои се новите начини на комуникација меѓу младите?
Foto

Кои се новите начини на комуникација меѓу младите?

Младите дебатери ја анализираат состојбата со комуникацијата во јавноста, пред гледачите, пред публиката. Дискурсот во јавната дебата, експертите по сите медиуми, ставовите на средношколците и на студентите. За тоа како се однесуваат пратениците во Собранието, но и што очекувале од пр службите по промената на власта. Дали денес работите се само навидум променети во односите со јавноста? Кои се новите начини на комуникација меѓу младите?

Во Коментар гостуваат дебатерите од Младинскиот образовен форум, Теодора Столевска, Марија Филиповска и Ванѓел Ѓорѓиев.

0 Коментари

Остави коментари