Кои се ефектите од даночните реформи?

Економијата забележа раст од 4,1 отсто во првиот квартал од годината. Ќе испорача ли стопанството ваков раст и во следните месеци? Лани рекордно салдо на странски инвестиции, но годинава стартуваше со помал број. Кои се ефектите од даночните реформи?

Во 24 анализа дебатираат: Даночниот експерт Павле Гацов, поранешниот министер за финансии Џевдет Хајредини и бизнисменот Виктор Петков.