Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ во Велес
Foto

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ во Велес

Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ „За обнова на Македонија“ предводени од лидерот на партијата Христијан Мицкоски вечерва со граѓаните на Велес.

0 Коментари

Остави коментари