Клуб на авантуристи

Авантуристичкиот клуб е канадски фантастичен филм за деца, режиран од Џеф Андерсон и објавен во 2016 година. Филмот се фокусира на Рики, Бил и Сенди, три млади деца кои откриваат волшебна кутија која исполнува желби и мора да ја заштити од Ленгли (Били Зејн), алчен бизнисмен кој сака да му помогне да го оствари својот сон за купување и обновување на локален научен центар.

Актерската екипа на филмот ги вклучува и Робин Дан, Габриел Милер, Лорн Кардинал и Ким Коутс.