Ќе се обезбеди двотретинско мнозинство по последните партиски притвори?
Foto

Ќе се обезбеди двотретинско мнозинство по последните партиски притвори?

Нови предлози за корекции на уставните амандмани доаѓаат од јавните дебати. Ќе има ли промени во финалната фаза? Ќе се обезбеди двотретинско мнозинство кое по последните партиски притвори е доведено во прашање? Во 24 анализа дебатираат универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски и Имер Селмани.

0 Коментари

Остави коментари