Ќе престане блокирањето на трансакциските сметки на граѓаните од страна на извршителите?
Foto

Ќе престане блокирањето на трансакциските сметки на граѓаните од страна на извршителите?

Мораториум на извршувањата, да престане блокирањето на трансакциските сметки на граѓаните, кривично да одговараат извршителите за злоупотреба да службената должност и овластувања, побараа од граѓанското здружение „Но Пасаран“.

Гости се Марјан Ненов од Но Пасаран, Јован Андоновски заменик народен правобранител, Ана Глигорова од Стоп за грабежот, Александар Велјановски пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и Снежана Калевска-Ванчева пратеничка од СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари