Ќе има ли рестрикции на парното греење?

Гости се претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски, министерот за економија Крешник Бектеши, поранешниот член на Регулаторната комисија Елена Маркова и Гордана Кочовска Димитриевска од ВМРО-ДПМНЕ.