Ќе има ли решение со Бугарија додека трае германското претседателство?
Foto

Ќе има ли решение со Бугарија додека трае германското претседателство?

Гости: Мухамед Халили и Александра Наќева Ружин од совет на амбасадори.

0 Коментари

Остави коментари