Ќе биде ли Македонија мета на нови уцени пред или во време на почнатите преговори со Брисел?
Foto

Ќе биде ли Македонија мета на нови уцени пред или во време на почнатите преговори со Брисел?

Во време кога Македонија е фокусирана на добивање датум за преговори со Европската Унија – политичкиот миг во Македонија се вжештува – Ново обвинителство, ќе има ли компромис за правдата? „Рекет“ влегува во финале. Внатре жешко, надвор студено, безусловната поддршка што земјата ја имаше од Грција и Бугарија полека се топи. Ќе биде ли Македонија мета на нови уцени пред или во време на почнатите преговори со Брисел?

Во 24 Отворено со екс-амбасадорите Мухамед Халили, Јован Донев, аналитичарката Ѓулистана Марковска и новинарот Љубиша Николовски.

0 Коментари

Остави коментари