Киријас за тв 24: Треба да се прифатат сите иницијативи кои ќе помогнат
Foto

Киријас за тв 24: Треба да се прифатат сите иницијативи кои ќе помогнат

Емил Кирјас потпретседателот на Либералната интернационала смета дека треба да се прифатат сите иницијативи кои ќе помогнат, но една е политиката, а праксата е друга.

- Отворен Балкан заглавува на прва работа. Ние за време на ковид кризата имамме чекања на границите заради тестовите. За обична работа не може да се договориме истите правила да важат за сите. И имаме повеќе политика отколку практика. - вели Киријас.

0 Коментари

Остави коментари