Кираџиева за тв 24: Притисоци се вршат врз нашите членови
Foto

Кираџиева за тв 24: Притисоци се вршат врз нашите членови

Весна Кираџиева кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од партијата Левица во емисијата 24 анализа истакна дека приоритет чистотата во општината која е голем проблем и кој мора да се реши. Тоа мора да се реши и да се зазеленат површините. За инцидентот на кандидатот Петковски, рече дека се вознемирувачки вакви индиценти.

- Вчера имав објавено пост за притисоци кои се вршат врз нашите членови. Вознемирувачки е. Жал ми е и се надевам дека еден искрен кандидат ќе влезе во оваа трка. Да остане храбар како што сме и ние. - рече Кираџиева.

0 Коментари

Остави коментари