Хуманост на дело по сторијата на ТВ 24

По вчерашната сторијата на телевизија 24 во која на семејството Митевски до темел им изгоре куќата во пожар, се јави хумано лице кое што сакаше му помогне на семејството.

Димовски досега многупати помогнал по стории на ТВ 24. Апелира граѓаните да бидат похумани и да помогнат каде и колку можат.

Инаку пред 3 дена на семејството Митевски од Кичевско пред очи им гореше куќата и целиот имот додека немоќно гледале како пламените јазици им го одземаат она што го печалеле целиот живот.