Хуманост на дело, од сите страни помош за семејството Јованови од Велес
Foto

Хуманост на дело, од сите страни помош за семејството Јованови од Велес

По сторија на ТВ24 за семејството Јованови од Велес се рабуди и државата, но и хуманите граѓани. Река од луѓе денеска во нивниоот дом донираа огревно дрво, храна и средства за лична хигиена и пари. Добија ветување од државата дека ќе добијат социјална пензија, а градот Велес им даде еднократна помош.

 

0 Коментари

Остави коментари