Храброст на луѓе и идеи за новите предизвици
Foto

Храброст на луѓе и идеи за новите предизвици

Писател, гимназијалец, европолитиколог – за македонската себичност, за судирот меѓу македонскиот и европскиот идентитет, за затвореноста во политичко-економските енклави. Соговорниците се добитници на Европска награда за литература, докторант од престижни универзитети, средношколец со колумни без предрасуди кон лидерските величини. Следува новото време и искушенија, велат во Трилинг.

0 Коментари

Остави коментари