ХПВ вирус - најчеста полово пренослива болест
Foto

ХПВ вирус - најчеста полово пренослива болест

Гости: Невенка Росоманова, директор на Миконтури и доц. д-р Горан Димитров, гинеколог на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство

0 Коментари

Остави коментари