Хари Локвенец поднесе оставка од директорската функција во ЈП ЖРСМ - Инфраструктура

Директорот на ЈП ЖРСМ - Инфраструктура. Хари Локвенец  денеска поднесе оставка од функцијата. Оставката, како што изјави ја поднел од лични причини. 

Локвенец беше на функцијата директор на ЈП ЖРСМ - Инфраструктура од ноември 2020 година.