Касами: Мој приоритет за Тетово ќе биде урбанистичкиот сектор
Foto

Касами: Мој приоритет за Тетово ќе биде урбанистичкиот сектор

Кандидатот за градоначалник на Тетово од редовите на Беса, Билал Касами нагласи дека лошото управување со урбанизмот во општина Тетово донело вистински урбанистички и сообраќаен хаос, и како што рече, го отежна животот на граѓаните со зголемување на нивото на стрес и уништување на имиџот на Тетово.

0 Коментари

Остави коментари