Каракачанов: Скопје сака да ги поддржиме, а потоа да ни забодат нож во грб
Foto

Каракачанов: Скопје сака да ги поддржиме, а потоа да ни забодат нож во грб

„Унијата има јасно правило што се однесува на сите, а тоа е дека без решавање на спорните билатерални прашања, нема влез во Европската Унија“, вели бугарскиот вицепремиер, Красимир Каракачанов за БТВ.

Според него, досегашните македонски влади не создале услови за нормален развој на своите граѓани, туку само направиле да има напнатост во земјата.

0 Коментари

Остави коментари