Каракачанов: Петков подготвува национално предавство
Foto

Каракачанов: Петков подготвува национално предавство

Поранешен вицепремиер и министер за одбрана на Бугарија, Красимир Каракачанов, го обвини премиерот Кирил Петков дека подготвува национално предавство, и покрај тоа, како што вели, повеќе од 70 проценти од жителите на Бугарија категорично биле против компромиси со Македонија.

0 Коментари

Остави коментари