Кандидатката за градоначалник на Скопје Ана Петровска најави три приоритети
Foto

Кандидатката за градоначалник на Скопје Ана Петровска најави три приоритети

Кандидатката за градоначалник на Скопје од „Зелен хуман град“ Ана Петровска изјави дека како градоначалник на главниот град ќе почне со три процеси - решение за цврстиот отпад, нов генерален урбанистички план за ред во урбанистичкото планирање и отворање нови зелени работни места.

0 Коментари

Остави коментари