Кампањата за претседателските избори на самиот финиш

Кампањата влегува во самиот финиш и на домашен терен се случуваат преговорите за СЈО. Разговараме за трката и датумот за почеток на преговорите со Европската унија.

Анализираме како оди кампањата со оглед дека за прв пат се одржуваат само претседателски избори, со универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски и аналитичарот Газменд Ајдини.