Какви промени се очекуваат во двете најголеми партии по изборот на лидер?
Foto

Какви промени се очекуваат во двете најголеми партии по изборот на лидер?

Гости се Стојанче Ангелов, Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ и Новинарот и аналитичар Насер Селмани.

0 Коментари

Остави коментари