Какви последици остави пандемијата врз физичкото и психичкото здравје?
Foto

Какви последици остави пандемијата врз физичкото и психичкото здравје?

Пандемијата стивнува, но не е исчезната. Не знаеме што не очекува наесен, но и какви долгорочни последици ќе остави врз физичкото и психичкото здравје на луѓето?

Гости во 24 анализа беа: Доц.д-р. Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, д-р. Стојан Бајрактаров, психијатар и директор на Клиниката за психијатрија и Милан Шеклер.

0 Коментари

Остави коментари