Каква изборна кампања не очекува?
Foto

Каква изборна кампања не очекува?

Каква изборна кампања не очекува? Нови бомби ќе го параат македонското небо. Што ново може да понуди СДСМ за гласачите по губењето на европската перспектива? Ќе побегне ли ВМРО-ДПМНЕ од наративот на руското влијание?

Во  24 Отворено дебатираат аналитичарите и маркетинг експерти, Сашо Пешев, Ангелка Пеева Лауренчиќ, Газменд Ајдини и новинарот Зоран Димитровски.

0 Коментари

Остави коментари