Каква е иднината на СЈО, дали Јанева ќе ја доживее судбината на романската обвинителка Ковеши?
Foto

Каква е иднината на СЈО, дали Јанева ќе ја доживее судбината на романската обвинителка Ковеши?

Реформи во тајните полиции, домашни и странски разузнавачи учесници во собранискиот пуч, контраразузнавачи регрутирани од подземјето. Како да се направи прочистување на политичко - партискиот УБК? Од задоволство и еуфорија од формирањето на СЈО до револт од работата на специјалните обвинители, дали Катица Јанева ќе ја доживее истата судбина како романската обвинителка, Колеши? Како и со кого против криминалот во високите кругови?

0 Коментари

Остави коментари