Каков попис ќе спроведуваме во април?
Foto

Каков попис ќе спроведуваме во април?

Каков попис ќе спроведуваме во април, партиски или професионален, што ќе се случи доколку се остварат намерите за бојкот на дел од населението? Има ли решение на спорот со Бугарија, ја изигра ли Европската Унија Македонија? Целиот регион се вакцинира, Србија доби над милион вакцини, земјава ниту една. Дали Владата потфрли во набавувањето вакцини?

Дебата со претседателот на Демократскиот сојуз и пратеник, Павле Трајанов и претседателот на ГРОМ, Стевче Јакимовски.

0 Коментари

Остави коментари