Каков белег остави корона пандемијата врз светот во 2020 и какви последици ќе има во 2021?
Foto

Каков белег остави корона пандемијата врз светот во 2020 и какви последици ќе има во 2021?

Северна Македонија влезе во НАТО, но не успеа да почне преговори со ЕУ. Што значи тоа за македонско општество во поглед на економијата, корупцијата или безбедноста? Каков белег остави корона пандемијата врз светот во 2020 и какви последици ќе има во 2021? Годината ја завршуваме со иднината, млади интелектуалци кои треба да бидат надежта во подобро утре.

Дебатираме со Иво Ранѓеловиќ кој студирал меѓународна дипломатија во Соединетите американски држави и Велика Британија и со Елмас Хасановиќ Алумни на Фулбрајт, магистер по меѓународни студии и наука и политики на нуклеарно оружје.

0 Коментари

Остави коментари