Како се случи да победи грдото лице на културата?
Foto

Како се случи да победи грдото лице на културата?

Битка за наследник на Заев - кој има поголема шанса - дали неговиот избор, Димитар Ковачевски или неговите опоненти? Интервју со Миле Зечевиќ - СДСМ. Дебата - Нора Шаќири и Никола Гелевски - како се случи да победи грдото лице на културата - во партиските канџи, зависна од византиските игри?

0 Коментари

Остави коментари