Како ќе влијае врз светот новиот американски претседател без оглед на конечните резултати?
Foto

Како ќе влијае врз светот новиот американски претседател без оглед на конечните резултати?

Џо Бајден е пред конечна победа против Доналд Трамп. Како ќе влијае врз светот новиот американски претседател без оглед на конечните резултати? И дел од балканските политичари го избраа својот фаворит, ќе се изгорат ли на резултатот, што првиот човек на најмоќната суперсила ќе смени за Балканот и Македонија.

Дебатираа професорот Љубомир Фрчкоски и Андреја Стојковски, директорот на институтот „Преспа“.

0 Коментари

Остави коментари